Katy Perry, imaginea Ghd

13 Apr

Dupa ce a fost aleasa “purtatoare de cuvant” a bijuteriilor Thomas Sabo si vedeta noii campanii publicitare semnate Adidas, Katy Perry a fost incununata ambasadoarea brand-ului de hair styling Ghd.

Cantareata in varsta de 26 de ani este incantata de noua colaborare.”Sunt extrem de emotionata ca voi lucra cu Ghd, mai ales ca voi utiliza gama lor in turneul California Dreams pentru a ma aranja. Marca Ghd este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune de pe piata si ma bucur ca imaginea mea va fi asociata cu ea. De abia astept sa descoperiti imaginile pe care le-a surprins legendarul David LaChapelle in campania publicitara. Fiti cu ochii pe ea ! ” a declarat starul muzicii pop. Seria de reclame este intitulata  “Iconic Era’s of Style” si o prezinta pe Katy intr-o postura sexy si glamour.

Mai mult, reprezentantul companiei este convins ca numirea in functie a vedetei este alegerea perfecta. “Katy este simbolul modern al stilului. Aspectul sau unic, mereu in schimbare este  urmarit de fanii din intreaga lume. Katy intruchipeaza perfect spiritul curajos al femeii, fiind recunoscuta ca un fashion icon care nu se teme sa faca alegeri indraznete. Eleganta si sexy, Katy este partenerul perfect pentry Ghd” a afirmat  Paul Stoneham, directorul executiv Ghd.

Katy este totodata si starul din Dreams Magazine, publicatia realizata de catre label-ului brazilian de incaltaminte Melissa, recunoscut pentru modelele sale originale din plastic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: