Royal wedding fever

15 Apr

Febra nuntii regale a cuprins si redactia Vogue Marea Britanie. Pentru ca pregatirile marii ceremonii dintre Kate Middleton si Printul William sunt in toi, numarul lunii mai este dedicat in intregime unuia dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu, nunta. Si, pentru a celebra acesta mare uniune a destinelor,  publicatia glossy  a realizat trei versiuni de coperta si patru pictoriale inedite.

Este intersant sa privim modul in care editorul Vogue UK, Alexandra Schulman si-a indreptat toata atentia spre crearea unui numar memorabil. “Am petrecut marea majoritate a timpului discutand despre conceptul nostru dedicat in exclusivitate nuntii dintre Catherine Middleton si Printul William si am construit un intreg festin matrimonial, un portofoliu de moda realizat cu ajutorul manechinelor Natalia Vodianova, Freja Beha  Erichsen si Lara Stone ca mirese emblematice”.

Cover-urile au fotografiate de catre vestitul fotograf Mario Testino si le surprinde pe cele trei modele in superbe rochii semnate de catre creatorii Vivienne Westwood, Oscar de la Renta si Bruce Oldfield. Pictorialele  intitulate “Wedding Belles” , “White Mischief”, ” Clean Cut” si ” Forget Me Not” sunt superbe si merita toate atentia noastra. Revista are 382 de pagini si contine 152 de file cu reclame. O creste substantiala de continut fata de numarul anterior.

Nunta regala va avea loc pe data 29 aprilie la Catedrala Westminster din Londra, acolo unde  Printul Charles si Kate Middleton vor spune “Da” in fata arhiepiscopul de Canterbury, apropiatilor si a milioanelor de oameni care vor urmari fastuosul eveniment in fata micului ecran.

Pictorial “Wedding Belles”

Modelele Arizona Muse, Krisi Pyrhonen, Madelene De La Motte, Irina Berezina, Karmen Pedaru si  Fei Fei Sun au fost aranjate de catre stilistul Lucinda Chambers si fotografiate de catre Mario Testino.

Pictorial “White Mischief”

Modelul  Agyness Deyn a fost aranjata de catre stilistul Kate Phelan si fotografiata de catre artistul Tim Walker.

Pictorialul “Clean Cut”

Modelul Karmen Pedaru a fost aranjata de catre stilistul Miranda Almond si fotografiata de catre artistul Ben Weller.

Pictorial “Forget Me Not”

Modelul Hannah Holman a fost aranjata de catre stilistul Kate Phelan si fotografiata de catre artistul Tim Gutt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: