Pantof talisman

20 Apr

Pantofii sai sunt purtati peste tot in lume de mai bine de 40 de ani. Modele sale le-au facut pe femei sa se simta admirate si apreciate pentru bunul gust in materie de moda. Manolo Blahnik, celebrul creator de incaltari a colaborat cu casa de bijuterii Tous pentru lansarea unei linii speciale de accesorii.

Anul trecut, in timpul unui dineu la Madrid, designerul a intalnit-o pe Rosa Tous. Blahnik a complimetat-o pentru eleganta sa si i-a laudat pandantivul sub forma de ursulet pe care-l purta. Doamna Tous a replicat ca i-ar placea sa proiecteze cateva modele pentru femeile care apreciaza frumosul. Cei doi pus in joc creativitatea si Blahnik a sugerat. ” Ce ar fi sa realizam faimosul model Campari Mary Jane ca talisman norocos ?” si Rose a spus “Imi place!  Sa-l facem ca un pandantiv cu lant din aur si ca buton al  pantofului sa fie adaugat  un diamant “.

Cei doi sunt incantati de noua colaborare. “Imi place foarte mult Tous deoarece cred ca avem multe lucruri in comun. Suntem doua afeceri de familie, avem radacini spaniole si amandurora ne place sa inovam si sa surprindem ” a declarat Blahnik.  Iar doamna Tous este perfect de acord. “Sunt entuziasmata. Pantofii Manolo Blahnik sunt deosebiti si reprezinta un mixt  al stilului contemporan, modern cu cel clasic” a adaugat vice presedintele si directorul creativ al brand-ului.

Pandantivele sub forma de pantof pot fi achizitionate fie din aur, fie din argint cu preturi cuprinse intre 150 si 1500$.

Advertisements

One Response to “Pantof talisman”

  1. Christian Louboutin sale April 20, 2011 at 6:45 PM #

    Sounds nice! But I’m still thinking about it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: