Smell like a princess

7 May

Dupa multi ani de asteptari, “Waity Caty”, apelativul cu care era dezmierdata Kate de catre cei presa britanica, a fost schimbat si are de acum inainte o noua titulatura: Ducesa de Cambridge.

In ziua cea mare a nuntii regale, toata lumea a asteptat cu sufletul la gura rochia de mireasa, machiajul, coafura, ba chiar si parfumul pe care avea sa le poarte Catherine Middleton.

Pe data de 29 aprilie asteptarea a luat sfarsit si viitoarea printesa a pasit intr-o creatie semnata de catre Sarah Burton pentru Alexander McQueen.

Admirata de tot mapamondul, dar mai ales de catre designerii celebri, Catherine Middleton a stralucit intr-o rochie realizata din dantela si satin, de culoarea fildesului. Si, daca v-ati intrebat cumva ce esenta parfumata a ales sa poarte  printesa la marele eveniment sunteti pe cale sa aflati raspunsul la acest mister.

Parfumul a carui aroma a simtit-o Printul William si toti invitatii la marele eveniment apartine unui brand britanic mai putin cunoscut. Ducesa de Cambridge a mizat pe notele delicate si subtile de iasomie, gardenie si crin incapsulate in parfumul White Gardenia Petals de la Illuminum.

Esenta a fost creata de catre celebrul hair stylist Michael Boardi in anul 2007 si daca doriti sa mirositi asemeni printesei puteti sa accesati site-ul www.illuminumperfume.com si pentru 70£ parfumul poate fi al vostru.

Acum ca acest secret a fost dezvaluit, White Gardenia Petals va fi cu siguranta un bestseller!

One Response to “Smell like a princess”

  1. Venus Beachman March 12, 2012 at 3:04 PM #

    I am not very excellent with English but I come up this real leisurely to read.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: