Automatique, noua colectie de rujuri de la Guerlain

12 May

Guerlain impartaseste femeilor de pretutineni secretul unor buze irezistibile! Olivier Echaudemaison, directorul creativ al casei frantuzesti de frumusete a mizat pe talentul sau unic de amalgare a culorilor si a creat o colectie de speciala de rujuri.

Cautand prin arhivele companiei, Echaudemaison a gasit ambalajul rujului “Ne m’oubliez pas” primul produs destinat buzelor lansat in 1870. Mai tarziu, Aime Guerlain preia principiul unui cilindru folosit pentu a confectiona lumanari si in 1936 creeza primul ruj fara capac, Automatique.

“Tehnica a fost revolutionara pentru acea vreme. Astazi, in secolul 21 rujul Rouge Automatique a fost special creat pentru femeia indrazneata si stilata. Cu ajutorul unui singur deget, ea-si poate infrumuseta zambetul  si-l poate face mult mai stralucitor” a declarat Echaudemaison.

Linia Automatique include 25 de nuante impartite in patru categorii disctincte: Unforgettable BeigesPassionate Reds, Flamboyant OrangesLoving Pinks. Astfel, fiecare culoare in parte a fost denumita dupa numele parfumurilor lansate de Guerlain in trecut, in prezent cat si cele ce vor aparea pe viitor.

Starul campaniei publicitare este supermodelul rus de talie internationala  Natalia Vodianova.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: