Gypsy Rocker si Urban Traveller, noile colectii de la Topshop

18 May

Vara este aproape asa ca fashionistele trebuie sa se pregateasca de o sesiune intensa de shoping. De ce? Pentru ca Topshop, celebrul reatailer britanic a pregatit doua colectii speciale pentru sezonul de primavara/vara 2011.

Noile linii de haine si accesorii lansate sunt intitulate Gypsy Rocker si Urban Traveller. Dupa ce vizualizezi lookbook-urile de prezentare e tare greu sa decizi care este lista finala de must have-uri! Puneti-va in valoare personalitatea jucausa cu accente de rosu, albastru, oranj, galben si mov.

Nelipsitele nonculori se imbina perfect cu imprimeurile, jocurile de linii si forme din piesele vestimentare propuse de label. Nu uita sa-ti accesorizezi tinutele cu bijuterii supradmensionate, posete cu franjuri, clutch-uri sau ochelari de soare de inspiratie retro.

Asadar, cele care nu se tem de mix&match si sunt indraznete isi pot pune in aplicare maiestria de fashion stylist in crearea de outfit-uri originale.

Topshop a mai pregatit iubitoarelor brand-ului si alte surprize. Accesand site-ul lor puteti comanda o serie de trei gloss-uri hidratante pentru buze, precum si o linie de lacuri de unghii cu pigmenti stralucitori. Enjoy shopping!

Colectia Urban Traveller

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: