Heat, noua colectie de make-up de la Giorgio Armani

19 May

Actrita si modelul de origine americana Megan Fox este vedeta noii campanii de promovare semnate de casa italiana Georgio Armani.

Dupa lansarea colectii de primavara 2011 Transluminence, make-up artistul Linda Cantello a creat special pentru zilele toride de vara linia de machiaj Heat.

Destinata sezonului estival, noua colectie este menita sa ilumineze subtil orice chip. Caseta cu patru farduri de pleoape Palette Eyes Quartet in tonuri roz prafuit, auriu, bronz si cafeniu cu particule sidefate vor imbraca privirea intr-o aura misterioasa.

Gama de rujuri in nuantele Rouge Sienne, Sable Rouge, Beige Dune si Corail Brule vor adauga un plus de senzualitate look-ului.

Duo-ul cremos de blush-uri Desert Rose si Sienna, precum si pudra bronzanta Heat Bronzing va vor ajuta sa va sculptati pometii. Linia mai contine rimelul Eyes To Kill si lacul de unghii in nuanta Sable Rouge.

Brand-ul italian a mai dezvaluit femeilor ce-si doresc un buze numai bune de sarutat un nou produs de infrumusetare: luciul Gloss d’Armani. Textura fina, infuzia color si rezistenta la transfer sunt atributele unui gloss remarcabil.

One Response to “Heat, noua colectie de make-up de la Giorgio Armani”

  1. interior design ideas July 16, 2013 at 8:12 PM #

    very nice post, i certainly love this website, keep on it

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: