Parfum pentru fanele sale

25 May

Justin Bieber, idolul adolescentilor americani a lansat un parfum floral, destinat in exclusivitate fetelor. Starul in varsta de 17 ani si-a intitulat noua esenta olfactiva “Someday“, o mireasma care sa-le poarte pe fanele din intreaga lume intr-o calatorie spre universul Bieber.

“Sa fim seriosi, felul in care miroase o fata este foarte important pentru un baiat. Am o conexie atat de profunda cu fanii mei, incat un parfum ii va aduce si mai aproape de lumea mea” a declarat Justin.

Pentru a crea un parfum potrivit adolescentelor cu varste cuprinse intre 14-18 ani, Bieber s-a implicat in procesul de creare al parfumului si impreuna cu parfumierul Honorine Blanc of Firmenich a ales notele principale ale esentei: mandarine suculente, pere aromate si fructe de padure.

Insa, fanele vor fi probabil dezamagite cand vor observa ca sticla iconica ce are ca element de design un trandafir  pe post de capac, seamana izbitor cu parfumul designerului Marc Jacobs, “Lola”. In plus, Justin a adaugat o bijuterie detasabila.

Pentru promovarea parfumului “Someday” a fost realizat si un spot publicitar pe care il puteti viziona accesand linkul www.youtube.com . In clipul regizat de catre Robert Lee in centrul de instruire NASA, Justin aparare alaturi de modelul feminin canadian Dree Hemingway. Campania publicitara a fost realizata de catre celebrul fotograf Terry Richardson.

In functie de marimea sticlei, parfumul in editie limitata poate fi achizitionat cu preturi intre 35 si 55 de $.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: