Versace pentru H&M

28 Jun

Versace, celebrul brand italian e gata sa aduca calitatea si rafinamentul la preturi accesibile tuturor fashion victims! In acesta toamna, label-ul va lansa o colectie capsula in colaborare cu retailer-ul suedez H&M.

Astfel, toti cei care au ratat celelalte liniile realizate in anii trecuti in parteneriat cu Lanvin, Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons Sonia Rykiel sau Jimmy Choo trebuie sa fie acum gata pentru o noua sesiune de shopping.

Noua colectie isi propune sa surprinda patrimoniul brand-ului prin prisma materialelor exuberante, in special prin dominanta pielii, precum si a accentelor color si printurilor indraznete. Linia cu produse dedicate fameilor, barbatilor si locuintei va fi disponibila incepand cu luna noiembrie 2011, in cele aproximativ 300 de magazine H&M worldwide.

Directorul de creatie al label-ului este nerabdator sa inceapa noul proiect. “Sunt incantata ca voi colaborarea cu H&M si ca voi avea oportunitatea sa ma adresez publicului lor larg. Colectia va fi chintesenta Versace, perfecta pentru H&M si fanii Versace de pretutindeni” a declarat Donatella Versace.

De asemenea, consultantul de creatie al retailerului Hennes & Mauritz considera ca acest parteneriat este unul de bun augur. “Versace este una dintre cele mai importante brand-uri ale zilelor noastre, iar colectia lor pentru H&M va fi una spectaculoasa si flamboianta, tot ceea ce reprezinta de fapt Versace. Donatella Versace impartaseste modele iconice din arhive. Astfel, acesta colaborare are un caracter omagial si este perfecta pentru sezonul petrecerilor” a afirmat Margareta van den Bosch.

Ca sa promoveze colaborarea, Donnatela Versace a purtat una dintre creatiile Versace pentru H&M la prezentarea colectiei Versace Men ce a avut loc in urma cu o saptamana la Milano.

Brand-ul Versace a luat nastere in anul 1978 la initiativa lui Gianni Versace, cel care avea sa prezinte prima sa colectie dedicata femeilor si sa revolutieneze astfel moda prin intermediul creatiilor sale. Dupa tragica disparitie a designerului din anul 1997, asasinat pe scarile casei sale din Miami Beach, Donatella Versace preia carma ca de director de creatie si asigura astfel evolutia label-ului.

Astazi, Versace este una dintre cele mai remarcabile case de moda din lume.

Advertisements

One Response to “Versace pentru H&M”

  1. Gilbert Lionberger December 6, 2012 at 4:06 PM #

    Oh my goodness! an incredible article dude. Thank you Nonetheless I’m experiencing situation with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting similar rss downside? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: