La cei 14 ani, Hailee Steinfeld este noua ambasadoare Miu Miu

30 Jun

  Daca majoritatea actritelor astepta poate intreaga cariera sa semneze un contract cu o casa renumita de moda si sa reprezinte imaginea brand-ului, Hailee Steinfeld a reusit sa devina ambasadoarea Miu Miu la cei 14 ani!

  Tanara actrita care a fost nominalizata la Oscar pentru interpretarea din pelicula “True Grit” este starul campaniei publicitare dedicate sezonului de toamna/iarna 2011/2012. Noul statut al vedetei vine probabil dupa ce in luna martie a acestui an, Hailee a fost invitata speciala a show-ului Miu Miu, motiv pentru care zvonurile potrivit carora ea va fi purtatorul de cuvant al label-ului au inceput sa circule.

  Shooting-ul realizat in aer liber de catre artistul fotograf Bruce Webber dezvaluie prin intermediul imaginilor o adolescenta cu un aer inocent, dar in acelasi timp plin de rafinament. Outfit-urile de inspiratie retro, imprimeurile si pantofii invaluiti in mii de particule stralucitoare ies din anonimatul cadrului rural.

  In vreme ce alte fete de varsta ei se bucura in liniste de perioada copilariei, Hailee incearca sa atraga atentia si sa fie convinga publicul tinta al brand-ului ca-si merita pe deplin titulatura. In anii trecuti, Maggie Gyllenhaal, Katie Holmes si Kirsten Dunst au fost reprezentantele campaniilor publicitare semnate Miu Miu.

  Dar, faptul ca actrita are numai 14 ani a starnit deja critici in industria modei care acuza brand-ul ca a lucrat cu un model mult prea tanar si ca femeile care vor dori sa-si achizitioneze piese din colectia designerului Miuccia Prada nu se pot raporta la ele.
  Desi la aparitiile pe covorul rosu Hailee Steinfeld a fost admirata in creatii semnate Marchesa, Prabal Gurung sau Alberta Ferretti, Hailee a optat adesea pentru rochiile casei Miu Miu.
   Hailee Steinfeld a debutat ca actrita la varsta de opt ani, in rolul personajului Talia Alden din pelicula She’s a Fox si treptat a primit contracte de colaborare pentru diverse spot-uri si seriale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: