O vara electrizanta

30 Jun

Noua colectie de makeup a casei Givenchy abunda in tonuri explozive! Linia intitulata Acid Summer este o adevarata infuzie color, iar tonurile neon sunt adevarata arma secreta a femeilor indraznete.

Potrivit lui Nicolas Degennes, makeup director Givenchy, colectia “este alcatuita din noua culori cu ajutorul carora se pot realiza combinatii si contraste inedite, in care albul si auriul joaca rolul de captatori ai luminii.

Puteti de asemenea sa adaugati ca punct focal al atentiei particule stralucitoare in partea de sus a umerilor si de ce nu, pe lobul urechii, asemeni unei bijuterii”.

Paleta cu farduri “Le Prismissime Eye Shadow” pentru pleoape cuprinde un amestec eclectic de albastru, verde, galben, roz si violet pentru obtinerea unor machiaje de zi, cat si de noapte.

Texturile mate si sclipitoare vor invalui privirea intr-un camp hipnotic. Polimerii sferici si pigmentii micronizati ajuta culoarea sa se uniformizeze mult mai usor pe pleoape, in timp ce esterii cu proprietati emoliente asigura transferul de lunga durata.

Gloss-ul Gelee Interdit combina textura color si sclipitoare cu proprietatile benefice ale unui balsam de buze, datorita adaosului de microsfere cu acid hialuronic, precum si a uleiului de camelina ce confera hidratare intensa.

Tenul va capata o stralucire instantanee cu ajutorul sferelor gel din continutul “Mister Radiant”. Bogat in apa, vitamina E si particule perlate, fluidul va oferi chipului o senzatie unica de prospetime.

Gama de cosmetice “Acid Summer” mai cuprinde lacul de unghii oranj “Acid Orange”, precum si mascara”Phenomen’Eyes Waterproof” in nuanta de albastru, toate disponibile in editie limitata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: