Pasi inapoi in timp

1 Jul

Renumitul designer de pantofi Christian Louboutin apreciat de majoritatea vedetelor pentru creatiile sale extraordinare si recunoscut in toata lumea datorita semnaturii sale specifice (design-ul pantofilor ce incorporeaza talpile rosii lacuite) a facut publice imaginile campaniei publicitare dedicate sezonului de toamna/iarna 2011/2012.

Pentru a-si pune in valoare noile modele de pantofi, creatorul de origine franceaza, fotograful Peter Lipmann, stilista Catherine Gorne si modelele Trissan Polas, Sterenn Nogues, Karom Kelly Lippmann, Lia Catreux, Francoise de Stael, Karen Assayag au colaborat pentru realizarea lookbook-ului de prezentare al colectiei.

Intreaga echipa a reusit sa reconstituie sapte dintre cele mai celebre tablouri ale secolului al XV lea si sa plaseze cu atentie in compozitia lor cate o piesa Louboutin. Inspirati fiind de magia fiecarei picturi, fotografiile au reusit sa surprinda perfect spiritul figurilor istorice. Asadar, lookbook-ul celebreaza de fapt puterea feminitatii.

Nu stim cat de tare s-ar bucura artistii plastici de ideea Domnului Louboutin de a amesteca clasicul cu modernul, dar suntem siguri ca orele de munca depuse pentru crearea campaniei publicitare au fost asiduue.

Christan Louboutin a debudat ca designer de incaltaminte in anul 1991, in Franta si pana in prezente milioane de femei si-au achizitionat macar o pereche de pantofi ce-i poarta semnatura. Pentru ca multi au incercat sa-i copie design-ul talpilor rosii, Louboutin a depus o cerere in anul 2007 pentru obtinerea dreptului de autor si sa devina oficial marca sa inregistrata.

Sursa de inspiratie a lookbook-ului in imagini

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: