Fiat 500 by Gucci

2 Jul

Lansat in prima saptamana a modei de la Milano, noul model Fiat 500 by Gucci are acum si o campanie publicitara pentru a-si promova noul model automobilistic.

Cele doua branduri ce reprezinta chintesenta maiestriei italiene si-au unit fortele pentru proiectarea unei prototip destinat calatoriei moderne.

Shooting-ul realizat in colaborare cu celebrul duo de fotografi Mert Alas si Marcus Piggott, stilistul Camilla Nickerson si modelul de origine rusa Natasha Poly.

Frida Giannini, director de creatie Gucci, este cea care a “schitat” design-ul masinii.

“In anii 50, cand Fiat 500 a pornit la drum a declansat o revolutie in designul auto si a ajuns foarte repede masina must have a momentului. Conceptul travel in style a facut intotdeauna parte din filozofia Gucci inca din 1921, atunci cand Guccio Gucci a fondat compania. Si, cand Lapo Elkann a sugerat acesta colaborare am considerat-o oportunitatea perfecta pentru crearea unui nou model, ocazie ce coincide cu celebrarea celor 90 de ani de la infiintarea Gucci” a declarat Frida.

Editia Fiat 500 by Gucci este disponibila in doua culori, alb si negru, iar scaunele, schimbatoarele de viteza si centurile de siguranta vor fi decorate cu nuantele verde-alb-rosu, simbolurile casei de moda Gucci, la care se va adauga si logo-ul brand-ului.

De asemenea, Gucci a lansat si o colectie limitata de accesorii pentru calatorie. Acestea vor fi disponibile in magazinele Gucci, iar automobilul va putea fi comnadat de pa site-ul www.500bygucci.com 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: