Eva Mendes, noul inger Thierry Mugler

3 Jul

Este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii si nu-i de mirare ca i-a luat locul actritei Naomi Watts! Eva Mendes a fost aleasa imaginea parfumului “Angel” by Thierry Mugler. Senzuala vedeta in varsta de 37 de ani ce a reprezentat in trecut brandul Calvin Klein revine in atentia publicului pentru a intruchipa o esenta olfactiva exploziva.

Fara indoiala, Eva este alegerea ideala a companiei. Sex-appeal-ul si feminitatea caracteristica poarta in campania publicitara o creatie personalizata semnata de renumitul creator.

“In vreme ce Naomi Watts intruchipeaza frumusetea angelica a parfumului, Thierry Mugler a ales sa reaprinda dimensiunile ispititoare ale miresmei cu senzualitatea Evei. Calitatile fizice impecabile sunt in perfecta armonie cu canonul estetic al artistului. De aceea, Mendes a hipnotizat casa Mugler cu independenta, umorul si determinarea sa” a declarat Nicola Formichetti,  creative director Thierry Mugler.

Fotografiile au fost realizate de catre celebrii artisti Inez van Lamsweerde si Vinoodh Matadin, iar intregul concept publicitar va fi publicat in luna septembrie a acestui an.

Angel” a fost lansat in anul 1992 si este recunoscut pretutindeni datorita sticlei sub forma de stea creata de catre maestrul Brosse Master Glassmakers. Combinatia de praline si ciocolata, vanilie, patchouli si bergamota sunt notele pe care au mizat parfumierii.

De asemenea, actrita este si starul campaniei publicitare pentru vara 2011 a retailer-ului Peek & Cloppenburg. Fotografiata de catre artistul Norman Jean Roy, Eva apare alaturi de modelele masculine Tyson Ballou si Ben Hill si apare surprinsa in ipostaze haioase si senzuale,deopotriva.

Eva Mendes a debutat pe micul ecran in calitate de model in videoclipurile cantaretului Will Smith “Miami” si a trupei Pet Shop Boys “Se a vida é” (That’s the way life is). Convinsa de agentul sau ca acesta este drumul pe care trebuie sa-l urmeze pe viitor, Eva a intrerupt studiile stintelor economice si a debutat in pelicula Children of the Corn V: Fields of Terror.

Eva Mendes pentru Peek & Cloppenburg

 Naomi Watts, fosta ambasadoare Thierry Mugler

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: