Calatorie tropicala

11 Jul

Dior ne invita vara aceasta intr-o calatorie luxurianta! Motivele florale, rochiile cu imprimeuri, pene si broderii exotice, coroanele de hibiscus si orhidee, palmierii din preajma Pacificului de Sud intalnite in colectia dedicata sezonului de primavara/vara 2011 sunt ansamblurile ce au stat la baza unei noi linii de make-up.

Inspirat de universul fascinant al tropicelor, directorul creativ Dior, Tyen a creat colectia Electric Tropics. Creata special pentru a obtine un look ca sarutat de soare, nuantele vibrante au fost mixate cu pigmentii stralucitori. Pentru a spori frumusetea naturala a pielii aplicati fondul de ten Dior Skin Nude Glow.

Deasupra raspanditi pudra Nude Healthy Glow. Continuati machiajul prin colorarea pleoapelor cu paleta de farduri 5-Colour, disponibila in doua variante: Rosy Nude(nr. 534) si Rosy Tan(nr. 7). Buzele vor capata o stralucire incredibila cu ajutorul luciului Ultra Gloss Crystal Nude.

Pentru a completa look-ul propus de casa Dior, nu uitati de manichiura. Aplicati nuantele electrice de lacuri de unghii Dior Vernis Aloha(nr.638) sau Paradise (nr. 558). La final, adaugati un strat de lac de lac incolor pentru o stralucire de oglinda.

Colectia poate fi achizitionata cu preturi cuprinse intre 26 si 58$.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: