Timp pretios

13 Jul

In astrologia chineza, opt este considerat un numar norocos. Dior a gasit farmecul sau si l-a transformat intr-un simbol al brand-ului.

In atelierul de bijuterii situat in Paris la 8 Place Vendôme, maestrii au impletit designul meticulos, precizia arhitecturii si eleganta universului fashion. Astfel, casa de moda franceza a lansat colectia de ceasuri Dior VIII (Dior Huit). Frumusetea, perfectiunea si eleganta se identifica cu cele 16 modele iconice divizate in liniile ready-to-wear, cocktail si haute couture.

Ceasurile poarta ca semnatura distinctiva un simbol piramidal si poate fi admirat in jurul cadranului si pe bratara cu zale ceramice. Accesoriile sunt disponibile in doua dimensiuni 33 si 38mm. Sunt automate, incrustate cu diamante albe, verzi si safire roz.

Editia de ceasuri haute couture a fost inspirata de magia rochiilor semnate de renumitul Christian Dior pe care ceasornicarului Frederic Jouvenot a reusit sa le transforme in veritabile capodopere.

Magia modelelor ce stau sub semnul versatilitatii este pusa in valoare de ambasadoarea colectiei, actrita de origine sud africana  Charlize Theron. Pentru ca a reprezentat imaginea parfumului Dior J’adore in urma cu sapte ani, frumoasa artista nu a ezitat sa colaboreze nici de data aceasta cu legandara casa de moda.

“Ca sa lucrez din nou cu Dior nu a trebui sa gandesc prea mult. A fost o decizie instantanee cand am vazut ceasurile. A fost dragoste la prima vedere” a declarat Charlize.

Ceasurile pot fi achizitionate cu preturi incepand de la 4,300$ si pot ajunge pana la 9,800$.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: