Bijuterii de poveste

15 Jul

Recunoscut ca unul dintre maestrii bijutieri moderni, Pasquale Bruni a creat cu imaginatia sa accesorii inconfundabile. Optiunile estetice, sensibilitatea si pasiunea pentru giuvaiere au fost transpuse trup si suflet bucatilor de metale si miilor de pietrelor pretioase pentru a fi ridicate la rang de opera de arta.

Detaliile meticuloase si unicitatea designului casei de bijuterii de lux italiene se regasesc in piesele colectiei pentru vara 2011. Expuse in luna martie la targul international Baselworld din Elvetia, liniile Madame EiffelSissi in Fiore, Mandala, Sogni d’oro, Amore si Anima celebreaza  magica lume a povestilor.

Calatoria fantastica a creatorului porneste de la Paris. Ca un tribut adus “orasului luminilor”, colectia Madame Eiffel ilustreaza povestea unei femei fascinante, pasionale si romantice care poarta cu nonsalanta ca accesoriu celebrul Turn Eiffel. O combinatie de aur, diamante, ametiste si prasiolite vor straluci provocator.

Bruni paraseste Franta si ajunge in Austria, pe taramul printesei Sissi. Colectia Sissi in Fiore este dedicata Imparatesei Elisabeta a Austriei ca figura emblemantica a frumusetii. Gradina Castelului Miramare, iubita de suverana atat de mult de suverana este evidentiata prin bijuteriile alcatuite din prasiolite si cuart roz.

Colectia Mandala reprezinta o calatorie spirituala spre universul budist si hindu. Simboluri orientale au fost ransformate in accesorii colorate alcatuite din turmalina, topaz, lolit, turmalina si rodonit pentru a construi cercul sfant. Linia Sogni d’oro reinterpreteaza cerul instelat cu diamante si topaz albastru si Anima prezinta lumea animalelor: un elefant, un bulldog si un fox terrier.

Infiintată in anul 1976 la Valenza,  brand-ul Pasquale Bruni este apreciat astazi pentru amestecul perfect de lux, opulenta si eleganta, cat si pentru  diamante si pietrele pretioase naturale cu care-si creaza bijuteriile unice.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: