Star la varsta inocentei

20 Jul

In vreme ce alte fetite de varsta ei se mai joaca inca cu papusile si au vise marete pentru viitor,  o actrita cucereste incet, dar sigur Hollywood-ul. Are un CV impresionant, a jucat deja in peste 20 de productii cinematografice si vrea sa schimbe fata industriei modei.

Elle Fanning  are doar 13 ani si a devenit  recent imaginea liniei de difuzie Marc by Marc Jacobs. A debutat ca actrita cand avea doar trei ani si acum ii calca pe urme surorii mai mare, Dakota, ambasadoarea parfumului Oh, Lola! a renumitului designer de origine americana.

Naturaletea, carisma si nonsalanta cu care poarta pe covorul rosu outfit-uri indraznete l-au cucerit probabil si pe creator, hotarat sa-i ofere copilei statul de star al noii campanii publicitare dedicate sezonului de toamna/iarna 2011/2012.

Elle apare in imaginile suprinse de artistul fotograf Juergen Teller alaturi de modelul masculin Lowell Tautchin si tanara poarta tinute de inspiratie vintage.

Castigatoarea Leului de Aur la Festivalul de Film de la Venetia si nominalizarile lui Elle primite la Young Artist Award, Critics’ Choice Awards, Young Artist Award stau marturie la cariera in ascensiune a unui star. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: