Supermodelul designer

21 Jul

Prezenta la show-ul Salvatore Ferragamo de la Milano din anul 2010, supermodelul german Claudia Schiffer dezvaluia publicului prezent ca va intra cu pasi repezi in breasla designerilor. Manechinul supranumit “The body” a lansat in urma cu putin timp propria linie vestimentara.

Colectia intitulata Cashmere a fost realizata din tesatura fina de casmir in colaborare cu brandul german de tricotaje Iris von Arnim. “Claudia este un fashion icon la nivel mondial, o femeie cu un simt impecabil al stiulului”, a declarat designerul von Arnim.

Linia reflecta stilul personal al supermodelului. “Avem aceleasi valori si am fost incantata ca am gasit o companie care este capabila sa interpreteze viziunea mea. Chic fara efort. Asta este ideea” a adaugat Schiffer. Cardigan-uri supradimensionate, pulovere tricotate, rochii ce definesc trupul si tricouri lejere sunt doar cateva dintre piesele pe care Claudia le propune pentru construirea unor outfit-uri lejere.

Cu preturi ce pornesc de la 250 si ajung pana la 1200 £, supermodelul sustine ca linia nu este destinata celebritatilor. “Nu vreau sa fie o colectie destinata starurilor. A fost creata ca o afacere de durata, nu ca pasaport pentru celebritate” a adaugat Claudia.  Colectia poate fi achizitionata in 50 de magazine worldwide si online pe site-urile Net-a-Porter si Colette.

Pentru a-si promova linia vestimentara Cashmere, Claudia a realizat in colaborare cu artistul fotograf Camilla Akrans si cu cei de la SUM o campanie publicitara.  Atmosfera surprinsa te duce cu gandul la zilele innorate si culorile pe care natura le deseneaza toamna.

Desi a nascut in urma cu un an cel de-al treilea copil, supermodelul, care a implinit anul acesta 40 de ani, este mai in forma ca niciodata. Claudia Schiffer este starul si cover-ul revistei Vogue Germania pentru luna august 2011.

Claudia Schiffer la lansarea colectiei Cashmere in Paris la concept store-ul Colette 

Cover-ul si editorialul Vogue Germania

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: