Zeita verii

4 Aug

Vara acesta, Tom Pecheux vrea sa transforme fiecare femeie intr-o adevarata zeita! Inspirat de nuantele si atmosfera de lux a resorturilor de lux situate la Marea Mediterana, creativ directorul casei franceze Estee Lauder impartaseste secretul unui chip stralucitor ca proaspat mangaiat de razele jucause ale soarelui.

Conceputa special pentru a conferi un look scanteietor, noua colectie de make-up Bronze Goddess Soleil este perfecta pentru trusa ta de vacanta. Incepeti ritualul de infrumusetare cu aplicarea fardurilor pentru pleoape din caseta Bronze Goddess Island Oasis.

Pigmentii cu irizatii delicate in nuante de cupru, bronz, auriu, bej, oranj si turcoaz pot fi purtati in combinatii nelimitate. Daca optati sa intensificati culorile tot ce trebuie sa faceti este sa trasati tuse cu ajutorul creionului cremos ShadowStick Duo.

Buzele vor fi colorate si hidratate in acelasi timp aplicand gloss-ul Pure Color Gloss. Pentru a obtine pometi sculptati, treceti pensula prin blush-ul Bronze Goddess Sea Star Bronzing Blush decorat artistic cu o stea de mare. Textura ce nu incarca porii si efectul radiant vor evidentia obrajii.

Dupa ce machiajul a fost aplicat, nu uitati sa imbracati unghiile cu lacul Pure Color Nail si sa va invaluiti cu mireasma parfumului Bronze Goddess Soleil Eau Fraiche, o adevarata cascada de flori.

Colectia poate fi achizitionata cu preturi cuprinse intre 20 si 55$.

Imagini din “spatele scene” cu Hilary Rhoda la shooting-ul din Los Angeles

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: