Anne Hathaway,Catwoman invaluita in dantela

18 Aug

La inceputul anului, speculatiile legate de viitoarea Catwoman erau in toi. S-au vehiculat atunci numele unor artiste celebre de la Hollywood, precum Jessica Biel sau Keira Knightley, pana cand reprezentantii studiourilor de la Warner Bros. au decis ca Anne Hathaway sa interpreteze personajul Selina Kyle din “The Dark Knight Rises”, pelicula din trilogia Batman.

Recent, pe internet au aparut imagini cu costumul pe care viitoare eroina il va purta, precum si date despre incidentul intamplat pe platourile de filmare, cand, din neatentie, artista facut praf o camera video in valoare de 500.000 de dolari. Accidentul s-a petrecut la carma Batpod-ului, la coborarea pe scarile Universitatii Carnegie Mellon din Pittsburgh.

Exceptand accidentul, actrita de origine americana a fost invitata la show-ul lui Conan O’Brien difuzat pe canalul CBS si le-a dezvaluit telespectatorilor talentul sau ascuns: sa cante rap. Cand a fost rugata sa-si demonstreze abilitatile,  vedeta a inceput sa cante “in stilul Lil Wayne”, o  parodie a melodie interpretata de Lady Gaga,”Paparazzi”.

Apreciata de critici pentru rolurile sale, dar si pentru alegerile vestimentare prezentate pe covorul rosu, artista in varsta de 28 de ani a fost aleasa cover-ul de septembrie al revistei Interview. Cu ajutorul stilitului Karl Templer si a duo-ului de fotografi Mert Alas si Marcus Piggott, Anne este in pictorial un personaj senzual si misterios.

Imbracata in tinute semnate Dolce & Gabbana, Nina Ricci, Gucci si accesorii Tom Ford, Maison Michel si Bottega Veneta, actrita este greu de recunoscut.

Anne Jacqueline Hathaway a debutat pe micul ecran in serialul de televiziune “Get Real” si a castigat inimile publicului  prin intermediul filmelor “The Princess Diares”, “The Simpsons” (voice-over premiat cu Emmy), “Brokeback Mountain”, “The Devils Wears Prada”, “Alice in Wonderland” si “Rachel Getting Married” pentru care a fost nominalizata in 2009 la premiile Oscar.

Advertisements

One Response to “Anne Hathaway,Catwoman invaluita in dantela”

  1. mocny katalog stron January 10, 2013 at 5:53 AM #

    All I had needed I found here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: