Joyeux anniversaire, Coco Chanel!

19 Aug

Astazi se implinesc 128 de ani de la nasterea creatoarei de moda Coco Chanel. S-au scris biografii, romane, articole si s-au realizat filme despre viata sa, o serie de mentiuni valoroase ce stau astazi marturie pentru modul in care aceasta femeie unica a reusit cu succes sa construiasca un vast si veritabil imperiu al modei.

Micuţa rochie neagra (cunoscuta in domeniu ca “the little black dress”), siragul de perle, posetele, fusta plisata, parfumul, tunsoarea scurta sunt doar cateva dintre mostenirile lasate viitoarelor generetii.

Coco Chanel a pastrat vie imaginea de femeie sofisticata, rafinata, ambitioasa, inteligenta si talentata, atribute ce o plaseaza negresit pe lista celor mai influenti oameni din secolul XX.

Cele doua C-uri inlantuite sunt astazi recunoscute pretutindeni ca parte a unui fenomen high fashion, iar Karl Lagerfld, designerul casei Chanel pastreaza intacte stilul si filosofia impuse de Madame Gabrielle Bonheur „Coco” Chanel.

Reprezentantii casei de moda ii aduc astazi un omagiu si ii fac la aniversare un cadou inedit: o varianta noua a parfumului Chanel No 19.

Chanel No 19 Poudre reprezinta pentru iubitorii de parfumuri fine varianta soft a creatiei olfactive lansate inainte de moartea creatoarei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: