Rosie Huntinghton-Whiteley, super hot pentru Maxim

22 Aug

Rosie Huntington-Whiteley, detinatoarea titlului de “Cea mai sexy femeie din lume” demonstreaza inca o data ca premiul castigat cu cateva luni in urma nu a fost cucerit doar pe ochi frumosi. Manechinul de origine engleza a fost desemnat cover-ul de septembrie al revistei Maxim Australia si-si arata formele apetisante intr-un pictorial incendiar.

Citeste si: Cea mai sexy femeie din lume, starul unui pictorial hot

Lipsita de inhibitii, protagonista celui mai nou film din seria “Transformers”, “Dark of the Moon” a pozat in fata obiectivului fotografului de moda Russell James. Rezultatul? O serie de imagini ce trasmit negresit ideea de senzualitate si deopotriva, de sexualitate asumata.

Seturile de lenjerie intima, combinate cu atitudinea, parul ravasit si machiajul cu accent pe ochi si nu pe buzele voluptoase construiesc profilul unei femei ce detine negresit toate armele seductiei.

Pentru ca in trecut Rosie a colaborat in trecut cu Burberry ca star al campaniilor publicitare dedicate liniilor de imbracaminte si produselor de infrumusetare, manechinul a devenit recent, Rosie a devenit imaginea parfumului Burberry Body.

Fotografia realizata de catre artistul Mario Testino pune in lumina atributele cu care mama natura a inzestrat-o pe frumoasa actrita. Imbracata doar cu un trench din colectia casei de moda britanice, Rosie apare aproape goala.

Citeste si: Iubita actorului Jason Statham, protagonista unui pictorial incendiar

“Ma simt onorata sa reiau colaborarea cu Burberry. Este brand-ul datorita caruia am fost lansata in industria  modelling-ului si sa fiu imaginea Burberry Body este un compliment covarsitor” a declarat manechinul.

De asemenea,directorul de creatie Burberry, Christopher Bailey o condisera perfecta. “Rosie reprezinta perfectiunea spiritului Burberry. Ea reprezinta echilibrul perfect intre incredere si senzualitate. Frumusetea si stilul ei au transformat-o in starul campaniei pentru parfumul Burberry “.

Creatia olfactiva poarta amprenta parfumierului Michel Almairec si a fost inspirat de Marea Britanie. Un amestec aromat de absint verde, piersica, frezie, iris, trandafir, lemn de santal, vanilie, chihlimbar si mosc.

Designul sticlei a fost realizat chiar de catre Christopher Bailey si recipientul a fost incrustat cu semnatura brand-ului, asemeni unei bijuterii.

Parfumul va fi lansat worldwide in acesta toamna.

Advertisements

2 Responses to “Rosie Huntinghton-Whiteley, super hot pentru Maxim”

  1. Megan September 21, 2011 at 1:08 AM #

    Hi there, I recently came across your blog site when looking for good ideas for bouquets for a marriage ceremony. You’ve some terrific photos on this blog. What are their names it would be great to find out? I would love to make use of several of them on my own arrangements. Thanks a lot. Zoe Comer

    • rforw September 21, 2011 at 10:45 AM #

      Hello. Are you talking about the Visual Artist category. This is what I suppose. If you please explain to me exactly what do you want. You need a photographer to take you’re wedding pictures? Thanks Roxanne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: