Sirena Versace

20 Jan

La doar patru ani distanta de la semnarea primului contrat cu casa de moda Versace, Gisele Bundchen redevine ambasadoarea brand-ului de lux italian.

Horata sa nu renunte nici in 2012 la titulatura de “Cel mai bine platit supermodel”, celebrul supermodel promoveaza cu un sex-appeal naucitor noua campanie publicitara pentru primavara/vara.

Fotografiile au fost realizate la o resedinta privata situata in apropierea desertului Sonoran din Borrego Springs, California si poarta semnatura artistilor Mert Alas & Marcus Piggott. Alaturi de art directorul Giovanni Bianco si stilistul Joe McKenna, Gisele a fost transformata pentru acest shoot-ing intr-o sirena moderna.

Astfel, modelul de origine braziliana straluceste in caldura sufocanta si demonstreaza inca o data ca la cei 31 de ani detine secretele unei siluete de invidiat.

Dar, frumoasa Gisele nu promoveaza doar un brand in acest an, ci trei. Pregatiti-va sa o admirati si in campaniile caselor Givenchy si Salvatore Ferragamo. Cu siguranta nu multe modele se pot lauda ca au semnat atatea contracte intr-un singur sezon.

In 2011, Gisele Bundchen a devenit prima femeie din industria modei a carei avere a depasit pragul de 1 milion de dolari.

Gisele pentru Salvatore Ferragamo

Gisele pentru Givenchy

Advertisements

One Response to “Sirena Versace”

  1. Lower back pain relief January 25, 2012 at 2:29 AM #

    I’ve read some good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: