Rihanna,producatoarea unui show de televiziune

6 Feb
Face ce face Rihanna si reuseste sa fie mereu in atentia presei. Cunoscuta tuturor ca stapanitoare a artei reinventarii prin tinutele pe care le adopta, dar si prin schimbarile de look pentru care opteaza atunci cand isi coloreaza podoaba capilara, artista va putea sa jongleze cu experienta acumulata  in materie de fashion intr-o noua emisiune televizata. Si nu doar ca invitat special, ci ca producatoar executiv.
Rihanna va cauta alaturi de Nicola Roberts, fosta componenta a trupei Girls Aloud, tinere talente ale design-ului vestimentar. Scout-ul se va desfasura pe parcursul a zece saptamani si la final marele castigator va avea misunea de a crea un outfit pentru concertul sustinut de Rihanna in luna iulie, la Hyde Park.
Pentru cantareata originara din Barbados, show-ul reprezinta pentru o adevarata provocare. “Am iubit dintotdeauna moda. Moda reprezinta pentru mine o constanta sursa de inspiratie si datorita ei m-am transformant in persoana, in artistul in care sunt astazi.
Am fost extraordinar de norocoasa sa lucrez cu designeri si stilisti uimitori de-a lungul carierei mele si ei au avut un rol esential in crearea propriului meu stil. Sunt incantata sa urmez acest nou parcurs alaturi de concurenti si sa observ modul in care individualitatea lor va influenta cursul acestui spectacol ” a declarat Rihanna.
Si Nicola este la fel de incantata de acesta noua colaborare. “Am fost cu adeavarat flatata cand Rihanna mi-a propus sa lucram impreuna pentru acest show. Sunt nerabdatoare sa incepem sa cautam un nou designer britanic, un artist care are nevoie doar de o sansa ca competele sale sa fie observate” a adaugat artista.

Reality-show-ul va fi difuzat in Marea Britanie pe Sky Living Network si tinerii designeri ce-si doresc cele cincisprezece minute de faima sunt invitati sa viziteze site-ul televiziunii: www.skyliving.sky.com
Recent, Rihanna si-a uimit fanii cu cateva fotografii postate pe pagina sa de Twitter. Cantareata si-a schimbat din noua nuanta parului, mai exact si-a vopsit parul blond. De-a lungul timpului vedeta a optat pentru par roscat, saten, lung, scurt, drept sau cret.
Voi ce parere aveti?
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: