Divort…cu zambet

10 Feb

Ei bine, nu toate casniciile dureaza pana la adanci batraneti, iar Katy Perry si Russell Brand au reusit sa-si impartaseasca “dragoste vesnica” doar 14 luni. In vreme ce alte vedete apeleaza la scandal si defaimare pentru a pune capat casnicie lor, cantareata si actorul au decis sa se desparta pe cale amiabila.

La doar un an si doua luni de la juramintele rostite in India, in cadru lunei ceremonii traditionale hinduse, Russell a invocat ca motiv principal de separare in actele semnate la Curtea Superioara din Los Angeles “diferente ireconciliabile”.

Desi in urma cu cateva zile artistul declara intr-un comunicat ca are in continuare sentimente puternice pentru Katy, “Din nefericire, Katy şi cu mine punem punct casatoriei noastre. O voi adora vesnic si stiu ca vom ramane prieteni”, Russell a semnat rapid documentul.

De cealalta parte, ca o ironie a sortii, Katy Perry nu a facut niciun comentariu si a decis sa puna capat casniciei cu stil – doar o simpla semnatura, urmata de un smiley (zambet).

Este  lesne de inteles ca pop starul nu sufera prea tare din pricina divortului de vreme ce zambetul desenat la sfarsit sta marturie.

 Astfel, conform actelor depuse la judecatorie, Katy Perry a revenit la numele de fata (Katheryn Elizabeth Hudson) si pentru ca nu a semnat alaturi de Russell un contract prenuptial, averea cantareatei a ramas intacta.

Divotul va fi finalizat la sfarsitul lunii iulie, in conformitate cu legea californiana ce prevede sase luni de asteptare dupa semnarea actelor.

Advertisements

3 Responses to “Divort…cu zambet”

  1. My Homepage February 11, 2012 at 12:22 AM #

    As I web site owner I believe the content material here is extremely superb, thanks for your efforts. 686049

  2. Lucie Siemers March 10, 2012 at 8:57 AM #

    I like this blog very much so much wonderful info.

  3. katalog seo January 10, 2013 at 1:00 PM #

    Hardly can I believe that such faultless blogs exist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: