David Beckham pentru H&M

11 Feb

Fruntas in “Topul celor mai sexy barbati de pe planeta in 2012” realizat de catre revista Heat, David Beckham vrea sa le demonstreze tuturor ca-si merita pe deplin titulatura de sex-simbol. Imbracat sumar, celebrul fotbalist a pozat provocator pentru noua colectie  lenjerie intima realizata in colaborare cu H&M.

Beckham nu este doar starul liniei “David Beckham Bodywear for H&M“, ci si designer colaborator. Alaturi de echipa retailer-ul suedez, jucatorul de fotbal englez a pus accent pe forma, functionalitate, confort si design.

“Impreuna cu echipa mea de design am petrecut destul de mult timp pentru a simti produsele, pentru a le testa, pentru a vedea cum se asaza pe corp. Am vrut sa ma asigur ca piesele nu sunt doar purtabile, ci si calitative. Sa fiu mandru ca-mi poarta poarta numele” a declarat Beckham.

Colectia a fost lansata oficial la Londra in urma cu cateva zile si produsele sunt acum disponibile worlwide in cele 1800 de magazine H&M, dar si online.

Campania publicitara pentru David Beckham Bodywear for H&M a fost realizata in colaborare cu fotograful Alasdair McLellan si fotbalistul este extrem de incatat de rezultat.

“Mi-a placut intotdeauna provocarile si acesta experienta a fost minunata. Sunt fericit de rezultatul final si sper ca barbatii sa fie la fel de entuziasti ca si mine” a mai adaugat fotbalistul.

Beckham nu este strain de job-ul de manechin. In anii trecuti, jucatorul in varsta de 36 de ani a fost ambasadorul liniei de lenjerie intima pentru Emporio Armani Underwear.

Piese din colectia Bodywear

 

David Beckham la lansarea colectiei Bodywear din Londra

David Beckham pentru Emporio Armani

Advertisements

One Response to “David Beckham pentru H&M”

  1. Matt Colace March 10, 2012 at 12:02 PM #

    I really like looking at and I conceive this website got some genuinely useful stuff on it!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: