Perfectiune digitala

13 Feb

Candice Swanepoel, unul dintre ingerii de la Victoria’s Secret este apreciat pretutindeni pentru formele sale apetisante, dar si pentru frumusetea cu care mama natura a inzestrat-o. Mereu in atentia publicului si a fanilor datorita numeroaselor shooting-uri si defilari pe podiumurile de moda, manechinul origine sud-africana si-a facut aparatia la plaja fara faimosii sani de cupa D.

In vreme ce editorialele si imaginile promovate de casa de lenjerie americana o prezinta pe Candice cu bustul marit, in realitate frumoasa blonda are sanii destul de mici. Nu negam faptul ca manechinul arata foarte bine, dar artificiul la care blonda apeleaza pentru a-se face remarcata este fara indoiala un sutien minune plus alte cateva pernute pentru volum.

Diferenta este destul de mare daca judem imaginile. Formele perfecte sunt usor de obtinut atunci cand imaginea este “imbunatatita” cu interventia programului Photoshop, dar si cu ajutorul lenjeriei intime adecvate.

Dupa pictorialul super sexy realizat in colaborare cu revista Vogue China (vezi galeria atasata mai jos), Candice a fost aleasa imaginea Prabal Gurung. Pentru acesta campanie publicitara, look-ul manechinul a suferit schimbari majore fiind aproape imposibil de recunoscut cu noua nuanta de par.

Shooting-ul a fost realizat de catre artistul Daniel Jackson impreuna cu stilista Tiina Laakknonen. Campania a fost inspirata de book-ul “Sensual Flowers” al fotografului Nobuyashi Arak, tema pe care cretorul de moda nepalez a utilizat-o in colectia sa de primavara/vara 2012.

Candice Swanepoel a fost descoperita ca model la varsta de 15 ani in timp ce vizita un targ de vechituri din Durban. Din anul 2007 face parte din echipa “ingerilor” Victoria’s Secret si contractul cu renumita casa a ajutat-o sa devina faimoasa worldwide.

Candice pentru Prabal Gurung

Candice pentru Vogue China

Advertisements

3 Responses to “Perfectiune digitala”

  1. Josh February 13, 2012 at 7:31 PM #

    Nist shlicet;)

  2. Billy Ryle March 10, 2012 at 9:10 AM #

    Wow! Thank you! I always wanted to write on my site something like that. Can I include a part of your post to my site?

  3. Vinita Bihler March 12, 2012 at 2:57 PM #

    I am impressed with this internet site, very I am a big fan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: