Fiica printesei Caroline de Monaco,ambasadoarea casei Gucci

13 Mar

Sangele albastru si moda fac casa buna impreuna, iar ca marturie a acestei asocieri stau imaginile pe care casa de moda Gucci le-a facut publice pentru a-si promova noua ambasadoare, Charlotte Casiraghi, fiica Printesei Caroline de Monaco.

Dupa ce am admirat-o anul trecut pe bunica sa, Printesa Grace de Monaco (style icon-ul legendar Grace Kelly) ca imagine a brand-ului german de lux Montblanc la lansarea colectiei tributare “Montblanc Princesse Grace de Monaco” (vezi imaginile atasate mai jos), in 2012 label-ul  italian a mizat pe frumusetea, gratia si eleganta tinerei Casiraghi ca promotor al colectiei “Forever Now“.

Cititi si: Fiica printesei Caroline de Monaco cover-ul Vogue Paris

“In ultimii doi ani am avut onoarea si privilegiul sa o cunosc pe Charlotte datorita pasiunii noastre comune pentru echitatie.  Sunt incantata sa celebrez patrimoniul Gucci cu cineva care este atat de legat de istoria si de chintesenta casei de moda. Charlotte aduce la viata cu un aer atat de elegant spiritul Gucci”, a declarat Frida Giannini, director creativ Gucci.

La cei 25 de ani, Charlotte este incantata de noua colaborare, mai ales ca a avut sansa sa lucreze alaturi de Frida la conceptul publicitar. “Admir talentul Fridei ca designer si mai ales ca ea a reusit intr-adevar sa reinventeze codurile casei Gucci oferindu-le o tenta moderna, eleganta, atemporala” a marturisit Charlotte.

Campania publicitara a fost realizata de catre renumitul fotograf Peter Lindbergh in cadrul unui grajd, ca reflectare a minunatului univers cabalin.

Imagini din “spatele scenei” cu Charlotte Casiraghi

Video – Secvente din timpul shooting-ului campaniei publicitare

Nu este prima data cand casa Gucci  isi asociaza imaginea cu domnisoara Casiraghi. In anul 2011, celebrul label-ul a conceput o colectie capsula dedicata echitatiei, iar Charlotte a purtat piesele la competitia The Global Champions Tour (vezi imaginile atsate mai jos).

Au trecut 46 de ani de cand Aldo Gucci (unul dintre cei trei fii al lui Guccio Gucci (fondatorul casei Gucci) i-a oferit Printesei Grace de Monaco o esarfa speciala, iar, astazi Charlotte chiar daca nu poseda titlul de printesa duce mai departe mostenirea imperiului italian de moda.

Fiica prinţesei Caroline de Monaco urmeaza altor nume cunoscute, precum actrita Evan Rachel Wood si manechinul  Natasha Poly.

Printesa Grace de Monaco pentru Montblanc

Piese din colectia “Princess Grace de Monaco

One Response to “Fiica printesei Caroline de Monaco,ambasadoarea casei Gucci”

  1. Diet Pills June 12, 2012 at 2:37 AM #

    I gotta favorite this website it seems very helpful very useful

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: