Gorillaz pentru Converse – Noua colectie de tenisi pentru primavara/vara 2012

18 Mar

Image

Converse, unul dintre cele mai populare brand-uri de tenisi din lume a realizat in colaborare cu trupa Gorillaz o colectie speciala de incaltaminte.

Linia intitulata sugestiv “The Gorillaz Chuck Taylor All Star” poarta amprenta premiatul designer Jamie Hewlett si este alcatuita din patru modele de incaltaminte sport (trei perechi hi-tops si una low-top).

Perechile de tenisi sunt usor recunoscibile datorita siluetei clasice a pantofilor si a ilustratiilor unice printate special cu celebra formatiei englezeasca, ca un omagiu adus de Hewlett artei lor inovatoare.

Ca rezultat al fuziunii “Converse Gorillaz” a fost lansata si piesa “DoYaThing” realizata de James Murphy (LCD Soundsystem), Gorillaz si Andre 3000, componentul grupului Outkast.

Compozitia a fost denumita “Trei artisti. Un cantec” (Three Artists. One Song) si este disponibila publicului pe site-ul www.converse.com 

Trupa Gorillaz a fost infiintata in anul 1998, iar in scurt timp 2D, Murdoc Niccals, Noodle si Russel Hobbs au devenit cel mai popular brand virtual din lume.

Astfel, celebrele figurine animate se pot lauda cu faptul ca in anul 2001 au ocupat un loc in Cartea Recordurilor, tocmai datorita celor peste sapte milioane de exemplare vandute ale albumului de debut “Gorillaz”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: