Toni Garrn, noul “inger” Victoria’s Secret

24 Apr

 

Datorita faptului ca topmodelele Alessandra Ambrosio si Lily Aldridge asteapta sa devina mame si nu mai pot pentru o anumita perioada sa mai lucreze pentru Victoria’s Secret,  brand-ul american a decis sa angajeze un nou “inger” pentru a umple temporar spatiu gol lasat de frumoasele manechine.

Astfel, la cei 19 ani, Toni Garrn a devenit cel mai nou model care se alatura celebrului retailer de lenjeie intima.  Blonda cu ochi albastri este familiarizata echipa Victoria’s Secret, deoarece acesta a pasit pentru prima data cu scena show-ului anul trecut, in luna noiembrie, la New York.

Pentru ca aparitia sa nu a ramas neobservata, Toni se bucura acum de toata atentia publicului si de reusita pe plan profesional.

“Sunt foarte emotionata. Este intotdeauna grozav sa lucrezi alaturi de clienti noi, si sa fiu aleasa de catre cea mai mare companie de lenjerie intima este o mare onoare”, a declarat Garrn.

Manechinul de origine germana a fost descoperit pe strazile unui festival din tara natala, dar a recunoscut faima odata cu semnarea unui contract cu label-ul Calvin Klein, in anul 2008.

De atunci si pana in prezent, Toni a defilat pentru case de moda precum Dior, Fendi, Prada, Gianfranco Ferre, Giorgio Armani si a aparut pe copertile Elle, Vogue si Glamour.

Selectarea in echipa Victoria’s Secret le-a adus reputatie si altor modele precum Gisele Bundchen, Heidi Klum, Tyra Banks, Andriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr sau Karolina Kurkova.

Toni se bucura de si mai multa publicitate chiar prin intermediul noii colectii lansate de Victoria’s Secret, pe care o puteti admira si voi in imaginile atasate mai jos.

Voi ce parere aveti de noul “inger” ?  Va deveni sau nu un star?

Toni Garnn la show-ul Victoria’s Secret din 2011

Toni Garrn pentru Victoria’s Secret

Toni Garrn in pictorialul Vogue Italia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: