Cea mai sexy surferita

4 May

Irina Shayk, iubita celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo s-a dezbracat intr-o noua campanie publicitara. Manechinul de orgine rusa a fost desemnat imaginea label-ului de costume de baie Blanco si ca posesoare a acestui statut, Irina le arata tuturor cat este  de sexy.

In shooting-ul colectiei SuiteBianco, modelul in varsta de 26 de ani a fost surprinsa in outfit-uri specifice sezonului estival si demonstreaza inca o data ca posesoarea unui corp de milioane. Cu mult sex-appeal si multa piele la vedere, Irina prezinta sutienele, slipii de plaja si accesoriile alaturi de cateva placi speciale de surf si de skateboard.

Nu stim daca topmodelul stie sa foloseasca aceste echipamente sportive, dar cu fanilor le va fi indiferent de vreme ce pe pentru ei nu aptitudine sportive suni importante, ci look-ul sau.

Piesele vestimentare si accesoriile pot fi achizitinate accesand site-ul label-ului: www.suiteblanco.com

Chiar daca a fost protagonista multor pictoriale incendiare si multi asteapta ca ea arate mai mult, Irina declara ca nu s-ar dezbraca niciodata pentru revista Playboy.

“Nu as poza niciodata pentru Playboy. Da, eu sunt un model care prezinta lenjerie intima, dar am clasa. Playboy mi-a oferi foarte multi bani anul trecut, dar am zis nu. Bine, Naomi Campbell si Claudia Schiffer au aparut in trecut in paginile publicatiei, dar s-au afisat acolo abia la sfarsitul carierei lor si au facut-o cu clasa si eleganta”, a declarat Shayk.

Irina a devenit celebra datorita relatiei cu star-ul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo si succesul pe plan profesional s-a materializat mult mai repede datorita contractului semnat cu Sports Illustrated si asocierea imaginii ei cu label-uri precum Replay, Guess sau Intimissimi.

Spot Blanco

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: